Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:
Oulun Lihakauppa Oy / Makkarakauppa
Ilmarinkatu 16
90400 Oulu

Rekisteriasiat:
Kirjallisiin rekisteröintiä koskeviin ongelmiin ja palautteisiin vastataan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Rekisterin nimi:
Makkarakaupan kuluttaja-asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Makkarakaupan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely Makkarakaupan markkinointiin liittyviin tarkoituksiin, Makkarakaupan mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Makkarakaupan viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö:
Rekisteri sisältää maksimissaan seuraavat tiedot asiakkaista:
· Yhteystiedot (nimi, yhteystiedot (osoite) yhteydenottoa varten, sähköposti)
· Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus)
· Demografiatiedot (ikä, ammatti yms.)
· Kiinnostustiedot (eri tuoteryhmät)
· Lupatiedot

Tilaushistoria
· Asiakassuhteen päättymistiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:
Tietolähteenä ovat verkkopalvelun asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä asiakkaalta kerättävät tiedot. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

Tietojen luovutukset:
Makkarakauppa ei luovuta henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin yhteistyökumppaneilleen.

Tietojen poistaminen:
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

Rekisterin suojauksen periaatteet:
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Makkarakaupan tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten kryptauksin huomioiden toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.

Kielto-oikeus:
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Takaisin

Myymälä

010 4202 020

Sähköposti: myynti(at)makkarakauppa.fi
* Puhelujen hinnat: lankapuhelimesta 8,21
snt/puhelu + 5,9 snt/min, matkapuhelimesta
8,21 snt/puhelu + 16,9 snt/min.

 Ilmarinkatu 16
Limingantulli
90400 Oulu